Emanuel Tärnqvist ny executive chef för Operakällaren – blir även kulinarisk ledare för hela huset
Emanuel Tärnqvist har utsetts till Executive Chef för Operakällaren och tillträder samtidigt som kulinarisk ledare för hela Operahuset. Utnämningen markerar ett nytt kapitel för huset och syftar till att ytterligare förstärka kvaliteten och den gastronomiska helhetsupplevelsen inom såväl restaurang som eventverksamhet.
Läs mer →
Operakällaren utsedd till Sveriges fjärde bästa restaurang
Vi är glada och hedrade att kunna dela nyheten att Operakällaren i april utsågs till Sveriges fjärde bästa restaurang av Falstaff Nordic Restaurant Guide Sweden, efter att ha testat 110 restauranger runt om i landet. Med 97 av 100 poäng tilldelades vi det högsta möjliga betyget – fyra gafflar – en utmärkelse vi är mycket tacksamma för.
Läs mer →
Operakällaren och Johan Evers från A Bar called Gemma lanserar Bar Othilia
Nu står det klart att Operakällaren teamar upp med Johan Evers och teamet bakom A Bar called Gemma och skapar Bar Othilia med öppning den 16 januari 2025.
Läs mer →
Operahuset lanseras som gemensam plattform för gastronomi, fest, event och möten
Operahuset, en ikonisk plats i hjärtat av Stockholm, har i hundratals år varit en central punkt för kultur, gastronomi och fest. Generationer av besökare har här upplevt allt från sofistikerade middagar till storslagna fester.
Läs mer →
Frukostseminarium: Operakällaren Foundation och WaterAid
I september 2024 arrangerade Operakällaren Foundation och WaterAid ett betydelsefullt frukostseminarium på Operaterrassen i Stockholm.
Läs mer →